jWebSocket Forum

[Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
1.0 jWebSocket Server release is ready for a production environment?  XML
Forum Index » Installation and Configuration
Author Message
aschulze

jWebSocket Owner
[Avatar]

Joined: 16/03/2010 18:15:55
Messages: 375
Location: Germany, Herzogenrath
Offline

Hi luxor,

we figured out that send operations to devices which are operated in weak mobile network environments can lead to delays, particularly in broadcasts, so for the next release we introduced a configurable send-queue to improve that. Anyway, we would be glad if you could describe the kind of "blocking" it bit more precise to allow us to reproduce your issue. Is there any testcase available?

Thanks in advance
Alex
[WWW]
luxor

jWebSocket Forum User

Joined: 04/10/2011 19:50:26
Messages: 12
Offline

Hi Alex, thanks for fixing the domain restriction bug in the latest nightly 1.0 b4.

However, this newest version only seems to work with Firefox. It no longer works with Chrome 16 or IE9, Opera or Safari 5.1. We get immediate disconnects. I posted a defect report #148...others have also reported this.


Not sure why, as the release notes indicate this is supposed to work with all the latest browsers. Any chance a new nightly can be released asap fixing this?

thanks!

Caspi

jWebSocket Forum User

Joined: 11/04/2011 22:32:36
Messages: 17
Offline

I do not know if I do something wrong but the 16.0.912.63 version of Chrome does not work with the latest nightly 1.0 b4 - nb11201 - Dec 01, 2011.

A great effort anyway.

I look forward to a final and stable version to implement my project.

Thank you very much for your work.
luxor

jWebSocket Forum User

Joined: 04/10/2011 19:50:26
Messages: 12
Offline

Hi Alex, its really hard to pinpoint why jWS just stops working. But is seems to happen most often in SSL mode. Here is what we see from the logs. Notice the exception in red. After that point
our quote broker is disconnected from jWS and our web clients can't connect to jWS either.



2012-01-18 12:37:00,620 DEBUG - SampleFilter: Checking outgoing token from [not given] to 01.52821.4: {ns=org.jwebsocket.plugins.channels, type=data, data={"symbol":"CHK","last$
2012-01-18 12:37:00,620 DEBUG - TokenServer: Sending token '{ns=org.jwebsocket.plugins.channels, type=data, data={"symbol":"CHK","last":"21.400000","change":"0.590000","volume"ured null18 12:37:00,620 DEBUG - CustomServer: Processing data packet '{"ns":"org.jwebsocket.plugins.channels","utid":77566,"data":"{\"symbol\":\"CHK\",\"last\":\"21.400000\",\"$
[ERROR][org.jwebsocket.tcp.TCPConnector] - SocketException reading hybi (01.53903.2: Connection timed out
2012-01-18 12:37:00,776 DEBUG - TCPEngine: Detected stopped connector at port 53903.
2012-01-18 12:37:00,776 DEBUG - TokenServer: Processing connector '01.53903.28' stopped...
2012-01-18 12:37:00,777 DEBUG - BasePlugInChain: Notifying plug-ins that connector '01.53903.28' stopped (SERVER)...
2012-01-18 12:37:00,777 DEBUG - SystemPlugIn: Broadcasting disconnect...
2012-01-18 12:37:00,777 DEBUG - TokenServer: Broadcasting token '{ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, sourceId=01.53903.28, clientCount=33} to all to$
2012-01-18 12:37:00,777 DEBUG - SystemFilter: Checking outgoing token from 01.53903.28 to [not given] (101b): {ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, so$
2012-01-18 12:37:00,777 DEBUG - SampleFilter: Checking outgoing token from 01.53903.28 to [not given]: {ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, sourceId=$
[ERROR][org.jwebsocket.tcp.TCPConnector] - SocketException reading hybi (01.50323.15): Socket closed
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - TCPEngine: Detected stopped connector at port 50323.
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - TokenServer: Processing connector '01.50323.15' stopped...
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - BasePlugInChain: Notifying plug-ins that connector '01.50323.15' stopped (SERVER)...
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - SystemPlugIn: Broadcasting disconnect...
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - TokenServer: Broadcasting token '{ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, sourceId=01.50323.15, clientCount=33} to all to$
[ERROR][org.jwebsocket.tcp.TCPConnector] - SocketException reading hybi (01.4886.20): Socket closed
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - SystemFilter: Checking outgoing token from 01.50323.15 to [not given] (101b): {ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, so$
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - SampleFilter: Checking outgoing token from 01.50323.15 to [not given]: {ns=org.jwebsocket.plugins.system, type=event, name=disconnect, sourceId=$
[ERROR][org.jwebsocket.tcp.TCPConnector] - SocketException reading hybi (01.33164.22): Socket closed
2012-01-18 12:37:00,778 DEBUG - TCPEngine: Detected stopped connector at port 33164.
luxor

jWebSocket Forum User

Joined: 04/10/2011 19:50:26
Messages: 12
Offline

Also, this error:


Exception in thread "jWebSocket SSL-Connector 01.50263.17" java.lang.NoSuchMethodError: org.jwebsocket.kit.WebSocketProtocolAbstraction.read(Ljava/io/InputStrea mI
at org.jwebsocket.tcp.TCPConnector$ClientProcessor.processHixie(TCPConne ctor.java:362)
at org.jwebsocket.tcp.TCPConnector$ClientProcessor.run(TCPConnector.java:33
at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Caspi

jWebSocket Forum User

Joined: 11/04/2011 22:32:36
Messages: 17
Offline

Hi All

I have reinstalled the version 10 of Chrome temporarily and now works with version 1.0b5 Latest Build - nb20105 - Jan 05, 2012.

I'm looking forward to the stable version of JWebSocket that work with the latest browsers

Greetings to all and good luck
kate321

jWebSocket Forum User
[Avatar]

Joined: 06/12/2017 10:41:30
Messages: 3
Offline

I am happy with this thank you so much.I hired the iPad just to do this.

http://www.hirelaptops.co.uk/ipad-hire

[URL=http://www.hirelaptops.co.uk/ipad-hire/]iPad Hire/URL]
willsonjack

jWebSocket Forum User

Joined: 22/02/2018 11:26:29
Messages: 4
Offline

mykohlscharge
barclays credit card apply
 
Forum Index » Installation and Configuration
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team